Superliga Srbije

Zvezda ubjedljiva protiv Rada

  • 17.03.2019. 19:08

Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pobjednički niz.

U susretu 27. kola Superlige Srbije na Banjici, šampion Srbije slavio je laku i ubjedljivu pobjedu od 3:0.

Bio je to 24. prvenstveni trijumf crveno-bijelih ove sezone i novi poklon treneru Vladanu Milojeviću koji je po stoti put vodio ekipu sa klupe.

Meč su obilježili dvostruki strijelac Dejan Joveljić i El Fardu Ben, a što se tiče "građevinara" poslije ovog meča ostaju im velike brige i grčevita borba za opstanak.

Rad je u prvoj akciji na utakmici priprijetio, ali nije bilo nikog u petercu Crvene zvezde da skrene loptu ka mreži Borjana.

Od tog momenta, igrači šampiona Srbije ubrzali su ritam, krenuli odlučnije ka golu "građevinara", međutim, odbrana domaćina je u tim trenucima bila dobro organizovana.

Crvena zvezda je ipak povela u 20. minutu poslije duge i strpljie akcije. Poslije centaršuta prvo sa lijeve, a potom i desne strane, loptu je u kaznenom prostoru prihvatio Dejan Joveljić i sa nekoliko metara uspio je da je pošalje u mrežu Rada.

Pavkov i Ivanić su u 24. minutu uputili dva udarca ka golu Rada, ali bez uspjeha, da bi Pavkov pet minuta kasnije pokušao i volej udarcem, ali je bio jako neprecizan.

U finišu prvog dijela, nova tri pokušaja izabranika Vladana Milojevića. Ben je dva puta priprijetio, jednom Pavkov, ali je njegov lob udarac završio za malo preko gola. 

U nastavku, mreža Rada zatresla se u 53. minutu. Opet je u glavnoj ulozi bio mladi napadač Dejan Joveljić, iz okreša je šutirao i pogodio desni donji ugao za 0:2.

Bio je to njegov peti gol ove sezone, kojim je Crvena zvezda obezbijedila mirniji nastavak utakmice.

Istina, imao je Ivanić priliku da nešto više uradi u 64. minutu iz slobodnog udarca, ali nije bio precizan.

To nije bio kraj jer su gosti sa stadiona "Rajko Mitić" uspeli još jednom da zatresu mrežu domaćina. Igrao se 86. minut kada je Ebisilio odlično proigrao El Fardua Bena, koji je sa desetak metara bio precizan za konačnih 0:3. 

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана