Zvezda poslije drame savladala Partizan!

  • 23.11.2020. 23:22

Derbi osmog kola ABA lige između Crvene zvezde i Partizana pripao je crveno-bijelima 86:85 za maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

Crveno-bijeli su mogli mnogo ranije da riješe meč, pošto su imali sredinom posljednje četvrtine 10 poena razlike. Međutim, Partizan je pokazao ogromnu energiju i borbenost, nijednog trenutka se nije predavao, iako je većim dijelom meča jurio rivala. 

Zagorac je trojkom 30 sekundi prije kraja potpuno vratio u igru crno-bijele i primakao ih na samo 86:85. Potom je Ročesti promašio i na kraju je Mekintajer imao šut za pobjedu, ali je promašio i Crvena zvezda došla do pobjede u prvom derbiju sezone.

Može se reći da je odlučio na kraju mnogo bolji šut za tri poena crveno-bijelih, koji su šutirali 15/29, dok je Partizan bio očajan - 4/24. 

Kod Zvezde ponovo je najefikasniji bio Džordan Lojd sa 18, ali većinu poena je postigao u posljednjoj dionici. Bivši Partizanov košarkaš Kori Volden zabilježio je dva poena manje. Na drugoj strani Rašon Tomas je bio najefikasniji sa 19, a Miler-Mekintajer je postigao 15.

Crvena zvezda ima maksimalan učinak od svih osam pobjeda, dok je Partizan na 4-4.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм