UEFA

Zvezda pod dodatnom istragom, PSŽ kažnjen

  • 18.10.2018. 20:31

Evropska fudbalska federacija pokrenula je novu istragu zbog ispada navijača u meču 2. kola Lige šampiona između PSŽ i Crvene zvedde koji je odigran u Parizu.

Duel između francuskog i srpskog prvaka je pod lupom Disciplinske komisije UEFA, a kako se navodi na zvaničnom sajtu klub iz PSŽ će morati da plati 20.000 evra zbog baklji, problema sa navijačima na tribinama, ali i kašnjenja početka meča.

Trener Svetaca Tomas Tuhel je opomenut zbog nepristojnog ponašanja.

Protiv beogradskog kluba je pokrenut postupak zbog publike - “smetnje na tribinama” i “uzvikivanja zabranjenih parola”.

UEFA je prije izricanja odluke naredila sprovođenje dodatne istrage povodom tih incidenata i tuče između pristalica dva kluba koja se dogodila posle meča sa PArku prinčeva.

PSŽ je ubjedljivo pobedio u duelu 2. kola, a srpskom prvaku je zbog ranije kazne UEFA bilo zabranjeno da oprganizovano vodi navijače. Ipak, na tribinama je bilo pristalica crveno-bijele boje koju su samoinicijativno odlučili da podrže ekipu trenra Vladana Milojevića.

Podsjetimo, francusko tužilaštvo je pokrenulo istragu zbog navodnog pokušaja da se namjesti ishod meča jer je, kako tvrdi L'Ekip jedan od čelnika Zvezde pokušao da uplati 5 miliona evra na poraz Beograđana sa pet golova razlike. 

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.