Evroliga

Zvezda pala u produžetku!

  • 17.10.2019. 22:44

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Makabija u Tel Avivu poslije produžetka 84:69 u trećem kolu Evrolige i sada imaju skor 1-2, koliko i Ponos Izraela.

Crveno-bijeli su užasno počeli meč, gubili su 19:4 jer su gubili mnogo lopti, a Makabi je na drugoj strani dolazi do poena iz kontri.

Utakmica je bila loša na obje strane, ali poslije prve četvrtine se igralo više u ritmu koji odgovara Zvezdi, nešto sporije. Prilazili su gosti nekoliko puta, Perperoglu je držao tim u igri, ali bi Makabi po pravilu odbijao te nalete.

Nisu crveno-bijeli do posljednjeg perioda prišli na više od -7, a onda je Beograđane probudio tandem Čović-Dobrić. Čović je pogodio dvije trojke i razigrao ostatak ekipe, asistirao i Dobriću za trojku, koji potom dvaput u nizu poentira poslije skokova u napadu.

Tako je Zvezda obezbijedila sebi dramu, domaćima je ušla voda u uši, ali Tomićev tim nije zadao završni udarac. Pri neriješenom rezultatu prvo je Dženkins promašio trojku, a u posljednjem napadu Zvezda je savršeno izradila poziciju, ali je Beron promašio otvorenu trojku sa vrha kapice.

U dodatnih pet minuta dileme nije bilo, Vilbekin je otvorio produžetak sa pet poena, poslije prodora Voltersa bilo je +7 i na kraju je Zvezda pretrpjela ubjedljiv poraz.

U petoj rundi ekipa Milana Tomića igra sa Barselonom kod kuće, dok Makabi dočekuje Valensiju.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?