ABA liga

Zvezda bez problema sa Krkom

  • 13.10.2018. 20:55

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu u trećem kolu ABA lige slovenačku Krku rezultatom 80:66.

Crvena zvezda je u meč sa sa timom iz Novog Mesta ušla kao veliki favorit, što je na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić" i opravdala. 

Krka je samo na startu prve četvrtine vodila sa 3:0, 5:2 i 8:7, dok su potom sve konce na meču vukli igrači iz Beograda, pa je tako prednost rasla u nastavku i u četvrtoj četvrtini bila +20 (71:51). 

Zvezdu su do treće pobjede na startu ABA lige vodili Bili Beron sa 13 poena, Dušan Ristić i Džo Regland sa po 10 poena, dok su se u strijelce upisivali i svi ostali igrači beogradskog tima. 

Najefikasniji u timu Krke bio je Paolo Marineli sa 15 poena, dok su Jure Lalić i Luka Lapornik ubacili po deset poena. 

Izabranici trenera Milana Tomića su nastavili sa dobrim rezultatima na početku sezone, pa su tako produžili seriju pobjeda na osam mečeva, računajući i ABA Superkup. Ukupno, crveno-bijeli nisu izgubili od 6. maja, kada ih je u srpskom prvenstvu nadigrala Mega Bemaks. Od tada ekipa sa Malog Kalemegdana ostvarila trijumf je na 18 uzastopnih utakmica. 

Košarkaši Crvene zvezde će u narednom kolu ABA lige (20. oktobar) igrati u Beogradu protiv Igokee, dok će četiri dana ranije, takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić", u okviru Evrokupa, igrati protiv Andore.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.