Australijan open

Zverev nije vjerovao da je Novak Đoković povređen

  • 16.02.2021. 16:01

Bivši ruski teniser Miša Zverev prokomentarisao je poraz svog rođenog brata Aleksandra u četvrtfinalu Australijan opena.

Novak Đoković je u četiri seta bio bolji od Saše Zvereva i izborio je plasman u svoje 36. Grend slem polufinale u karijeri. Odmah nakon meča Miša, inače član stručnog štaba Saše Zvereva, u direktnom prenosu na Eurosportu iznio je svoje utiske o meču.

- Nevjerovatan meč smo gledali i fizički i emotivno. Prvi set je bio dobar za Sašu, u trećem i četvrtom je imao šansu, ali... To je Novak on se nikad ne predaje. Može da izgubi jedan ili dva gema, ali nakon toga preokrene situaciju - rekao je bivši teniser.

Brat njemačkog tenisera tvrdi da u pripremama za ovaj meč nisu razmišljali o Novakovoj povredi.

- Saša nije vjerovao da je Novak povrijeđen. Vidjeli smo i kako je servirao tokom drugog seta. Postojala je nada da bi povreda mogla da bude ta prednost, ali u trećem se vidjelo da je spreman.

Vilander je konstatovao da Saša nije iskoristio svoje šanse na ovom meču.

- Novak je uvijek u stanju da preokrene stvari u svoju korist, da sačuva malo energije i zato ga je tako teško pobijediti - rekao je Zverev.

Na pitanje kako je kao njegov stariji brat podnio ovaj poraz, Miša je odgovorio:

- Osjećam se tužno, znam koliko bi mu značila ta pobjeda. Treba ga ostaviti sada da se malo sada, ne treba mu pričati previše sada o meču - rekao je stariji brat Aleksandra Zvereva.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.