Borac brani trofej

ŽRK Borac domaćin 37. osmomartovskog turnira

  • 05.03.2019. 19:38

Na ovogodišnjem osmomartovskoj smotri osim domaćina ŽRK Borac, učestvovaće ekipe Doboja i Knežopoljke, kao i slovenačka ekipa Izola. Ne znamo da li bilo koji sport može da se pohvali ovako dugom tradicijom i zaista nam je stalo da se ona nastavi, poručuju domaćini. 

Iako brane trofej osvojen prošle godine, kažu da rezultat nije u prvom planu, već da pobijedi rukomet.

“Organizacioni odbor će sve učiniti da i ovaj put svi učesnici budu srećni i zadovoljni. Naravno, neopterećeni uspjehom, da odu iz našeg grada. Ja mogu da kažem da se pobjednik unaprijed zna, a to je rukomet i prijateljstvo” kaže predsjednik organizacionog odbora turnira Mira Popović.

“Da turnir počinje večeras mi bismo bili spremni da ga otvorimo. To je velika stvar za klub, koji ove godine ima prioritetni cilj da uđe u Premijer ligu. Ovo je i ona završna priprema pred nastavak prvenstva koji je zakazan za 24. mart”,rekao je direktor kluba Darko Savić. 

Iako im Uprava pred ovaj turnir nije postavila rezultatski imperativ, igračice imaju velike ambicije. Spremne dočekuju svoje protivnike, a novi trofej sa ovog turnira donio bi dodatno samopouzdanje ekipi pred najvažnije utakmice u sezoni. 

“Mi igračice imamo velike ambicije i želju da ponovimo prošlogodišnji rezultat, a to je osvajanje prvog mjesta. Isto tako iskoristila bih priliku da pozovem sve ljude koji su u mogućnosti i koji vole rukomet da dođu u nedelju i da nas podrže”, rekla je rukometašica Borca Božana Ćutković. 


“Mogu vam reći da je ove godine turnir bolji nego prethodne i mi samim tim treba da budemo bolji. Imali smo dovoljno vremena da se spremimo, da se uigramo, tako da očekujemo dobre utakmice, očekujemo borbenost na terenu i makismalno zalaganje i naravno najbolji mogući rezultat” poručio je trener ŽRK Borac Nikola Bijelić. 

Ove godine osmomartovski turnir će se igrati jedan dan, a svečano otvaranje predviđeno je u nedelju u 10 časova. Finale se igra u 18 časova, nakon čega će biti uručeni pehari i priznanja za najbolje.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.