U SD "Obilićevo"

ŽKK Orlovi organizuju memorijalni turnir "Aco, Prle i Milenko"

  • 18.09.2019. 14:07

ŽKK Orlovi četvrtu godinu zaredom organizuje memorijalni turnir Aco, Prle i Milenko u čast trenera koji su začetnici košarke na ovim prostorima. Osim domaćina, na turniru će učestvovati Jedinstvo iz Tuzle, ekipa 021 iz Novog Sada i Maribor.

Orlice se spremaju za nastup u Premijer ligi BiH, ali i Regionalnoj ligi, pa će im ovaj turnir poslužiti da se dodatno uigraju za nove izazove koji su pred njima. Za razliku od prošle godine tim je podmlađeni i sa novim trenerom, a Dragana Svitlica ističe da je jedinstvo ono što krasi ekipu, mahom sastavljenu od domaćih igračica. 

"Želim da istaknem da imamo jednu mladu, ambicioznu i potentnu ekipu, koja ima puno prostora za napredak. Ekipu koja ima jako dobru energiju, jako dobru atmosferu i koja voli da radi. Ovaj turnir nama znači mnogo. Želimo da damo svoj maksimum i voljeli bi da dođe što više ljudi da nas podrži i da bude dio te cijele priče. Mi obećavamo da ćete gledati jednu lijepu košarku i da ćete uživati zajedno sa nama", istakla je trener ŽKK Orlovi Dragana Svitlica. 

"Nama naravno znači turnir i ove pripremne utakmice, jer smo u tom periodu priprema gdje još uvijek uklapamo svoju igru i tražimo nešto što nam odgovara da igramo. Biće dobre ekipe na turniru i pozvala bih sve ljubitelje sporta da dođu, da pogledaju i da nas podrže", poručila je kapiten Orlova Vanja Vasilić.

A podrška će dobro doći u svakom smislu. Orlovi su vicešampioni BiH, a ove sezone žele napaviti i taj poslednji korak. Sa druge strane u Regionalnoj ligi nemaju imperativ, već će im to takmičenje poslužiti za afirmaciju igračica.

"Djevojke će kroz to takmičenje sticati neophodno iskustvo. Nama je prioritet Prvenstvo BiH. Klub ima dobre temelje i sigurno da će u narednom periodu biti jačan organizaciono, kako kroz sponzore tako i kroz upravu kluba", kaže sportski direktor Orlova Misroslav Dojčinović.  

Turnir će u petak u SD "Obilićevo" otvoriti Orlovi i Jedinstvo. Utakmica za treće mjesto igraće se u subotu u 16 časova, dok je finale istog dana u 18 časova.  

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина