Julijan Vajgl

Živkovićev saigrač poslije kamenovanja autobusa: "Linija je pređena"

  • 05.06.2020. 22:52

Fudbaler Benfike Julijan Vajgl rekao je danas da je "linija pređena" nakon napada na timski autobus zbog čega su Andrija Živković i on završili u bolnici. Vajgl i srpski fudbaler Andrija Živković primeljeni su u bolnicu iz predostrožnosti, nakon što su njihovi navijači kamenovali klupski autobus nezadovoljni rezultatom utakmice.

- Hej svi, samo želim da vam kažem da sam dobro - napisao je Vajgl na društvenim  mrežama uz fotografiju njega i Živkovića.

- Imali smo sreće! Svi pravimo greške, ali sada je pređena linija. Bacanje kamenja na autobus bez brige da li je neko povrijeđen? Znam da to nisu pravi navijači Benfike - napisao je on.

Benfika je sinoć na svom terenu odigrala bez pogodaka sa Tondelom i propustila je priliku da se odlijepi od Porta na prvom mjestu na tabeli.

Navijači Benfike okupili su se ispred stadiona da podrže ekipu pošto je zbog pandemije korona virusa zabranjen ulazak na stadion, a poslije utakmice izbili su incidenti, kada se klupski autobus uputio ka trening centru. Navijači su kamenjem oštetili autobus i razbili stakla.

- Garantujemo potpunu saradnju sa vlastima na koje apelujemo da ulože najveći napor u identifikaciji prestupnika odgovornih za ova krivična djela - navela je Benfika u saopštenju.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.