Banjaluka

Ziljkić novi ljubimac Borčeve publike

  • 05.11.2019. 19:38

Sa dobrim rezultatima Borca poklopile su se sjajne partije Almedina Ziljkića. Vihorni fudbaler dovodio je svoje čuvare do ludila, atraktivnim potezima koji su prije svega bili veoma učinkoviti izmamio je aplauze banjalučke publike.

Kada je napuštao igru protiv Radnika, dobio je velike ovacije što pokazuje da je postao miljenik gledalaca na Gradskom stadionu. Na startu sezone nije bio u prvom planu, a sada je postao jedan od najvažnijih igrača Borca. 

"Moje dobre igre ne bi značile da smo imali negativne rezultate. Ovako je posebna draž i lijepo je biti dio Borca. Hvala Bogu imamo iskusne igrače koji nam ne daju da poletimo i da nas euforija ponese. Drago mi je što smo u vrhu i još mi je draže što smo dobili Tuzla siti i Radnik, jer sam to najavio", rekao je Ziljkić.

I sam priznaje da je euforičan. Pobjede i dobre igre uticale su rast apetiteta pa kaže da vidi Borac među tri kluba na kraju jesenjeg dijela sezona. Publika ga inspiriše i uživa da igra u ambijentu kakav prave navijači Borca ove sezone.

"Idem srcem i nosi me adrenalin tako da sam euforičan tip. Ali već kada se prespavama znam da je pred nama nova utakmica i pripremao se za sljedećeg protivnika. Svaki fudbaler sanja da ga publika prihvati, znači mi aplauz. Kada legnem naveče mislim o tome i dobijem još veći motiv da budem bolji", rekao je Ziljkić.

Omaleni fudbaler Borca rodom je iz Novog Pazara. Zbog sličnog stila igre stigla su i poređenja sa njegovim sugrađaninom Ademom Ljajićem. 

"Ima istine, svi govore da smo slični igrači, neka pazarska škola. On je dijete Partizana, ali gledao sam njegove treninge i utakmice i izgleda da se nešto prenijelo i na mene. Ako se prenijelo 20 odsto, ja sam zadovoljan", dodao je Ziljkić.


Nada se da će do kraja jesenjeg dijela sezona postići gol kako bi potvrdio dobre igre koje pruža u posljednje vrijeme. Borac za vikedn gostuje ekipi Mladosti koja se nalazi u opasnoj zoni. Ukoliko Ziljkić i saigrači budu igrali kao u prethodnim utakmicama, serija pobjeda mogla bi da se nastavi i nakon gostovanja u Doboju kod Kaknja. 

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина