Lolo Džouns

Zgodna atletičarka iznenadila svijet: Imam 38 i nevina sam

10:38, 20.10.2020.
Izvor: 24sata.hr
Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav - rekla je poznata američka atletičarka u ispovijesti koja je postala svjetska tema broj jedan.

Lolo Džouns jedna je od najljepših atletičarki, jedna od onih koja privlači pažnju na stadionima, a posebno ju je privukla priznanjem da se još uvijek nije vodila ljubav iako ima 38 godina. Razlog je taj što to želi učiniti tek kada se uda, prenosi "24.sata.hr"

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put vodim ljubav tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - požalila se Džouns.

Ali to priznanje joj baš i nije pomoglo. Zgodna Amerikanka je nedavno otkrila kako joj zbog te izjave sada još više pati ljubavni život i da joj je još teže pronaći dečka.

- To je bila greška. To mi je ubilo sve sastanke nakon toga. Nisam uopšte imala šanse. Prije sam barem imale neke šanse. Prije bih uvijek razmišljala. "Okej, kako da mu kažem". "Hoću li pričekati dok ne shvati mene kao osobu ili da samo bacim bombu?" - priča Lolo.

Na Olimpijskim igrama u Londonu prelijepoj atletičarki je bronza pobjegla za deset stotinki, a bila je i na Hanžeku u Zagrebu gdje je i tamo bila u centru pažnje zbog svog predivnog izgleda, ali naravno i zbog svojih trkačkih sposobnosti. Džouns je jedna od rijetkih sportistkinja koja je predstavljala SAD na zimskim i ljetnim OI. U Pekingu i Londonu trčala je na 100 m s preponama, a u Sočiju se 2014. godine natjecala u bobu.

Ali smatra kako joj je nevinost više odmogla nego pomogla u karijeri.

- Vođenje ljubavi vam zapravo pomaže kao sportisti. Dobar je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju.

Od svoje zamisli da nema seksa prije braka i dalje ne odustaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Channeling Lara Croft vibes but with a tan #tombraider

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on Sep 29, 2020 at 10:23am PDT

- Ne znam zašto me Bog još uvijek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Napuštaju me kada shvate da neće biti vođenja ljubavi prije oltara - kaže nezadovoljna Džouns.

Ne brine je nimalo što joj je već 38 godina, a noć u kojoj će izgubiti nevinost zamišlja kao posebnu s romantičnim ugođajem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝕾𝖙𝖔𝖗𝖎𝖓𝖌 𝖚𝖕 𝖋𝖔𝖗 𝖙𝖍𝖊 𝖘𝖙𝖔𝖗𝖒𝖘 ⁣ ⁣ An athlete doesn’t try out for the Olympics without hours and hours, years and years of training. An actor doesn’t go onstage without memorizing their lines. A cook can’t bake a cake without necessary ingredients. ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ 𝐖𝐡𝐲, 𝐭𝐡𝐞𝐧 𝐝𝐨 𝐰𝐞 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐜𝐭 𝐭𝐨 𝐦𝐞𝐞𝐭 𝐥𝐢𝐟𝐞 𝐚𝐧𝐝 𝐢𝐭’𝐬 𝐩𝐚𝐢𝐧𝐟𝐮𝐥 𝐭𝐰𝐢𝐬𝐭𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐨𝐮𝐭 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐧𝐠𝐭𝐡𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐡𝐢𝐧𝐠𝐬 𝐰𝐞 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨? ⁣⁣ ⁣ ⁣⁣ #earnednotgiven #duespaid #iam1stphorm #legionofboom #billygrahamquotes #motivation

A post shared by Lolo Jones (@lolojones) on Mar 9, 2020 at 7:44pm PDT

- Nevinost je poklon koji želim da dam budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Puno teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja - kazala je ona.