Radža Naingolan

"Žena mi boluje od raka, ne može u bolnicu na terapije, a ja se bojim da idem i do prodavnice"

  • 26.03.2020. 10:39

Vezista Kaljarija na pozajmici iz Intera, Belgijanac Radža Naingolan kaže da zbog osjetljivog stanja svoje supruge ne smije čak ni u nabavku.

Njegova supruga Klaudija je onkološki bolesnik i bori se sa kancerom, pa sada opravdano strahuje od korona virusa koji je u Italiji napravio haos.

To je i dio razloga zašto je Naingolan prošle sezone pristao da se vrati u Kaljari, kako bi bili bliže njenoj porodici i kući.

- Korona virus je veliki problem, priča se samo o tome. Bolnice se izbjegavaju, a terapije se malo odlažu. Nadam se da će ovo što prije da se riješi jer Klaudija ima vrlo slab imuni sistem. Zato ne idemo u bolnice, a potoji lista čekanja koja određuje gdje sljedeće može da ide - kaže Naingolan.

Zbog toga je posebno njegova uloga da bude obazriviji nego ikada ranije.

- Sada, kad idem u kupovinu postoji rizik da uhvatim virus. Kad stignem kući, plašim se da bih mogao da joj ga prenesem, ali sam vrlo pažljiv i mislim da je za sada sve u redu. Već smo prošli kroz najteži period i vjerujem da stvari sada idu u pravom smijeru - nada se Naingolan.

On je u istom razgovoru iz karantina dodao i da mu je fudbal uvijek bio hobi, te da se trudi da svojoj djeci obezbjedi školovanje i uspjeh i da pokušava da živi život kao "normalna" osoba iz dana u dan.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок