Zeljković ostavlja Borac u sigurnim rukama: Stiže generalni sponzor!

  • 13.07.2020. 19:48

Aktuelni predsjednik Banjalučana najavio je dolazak generalnog sponzora, koji će klubu sa Gradskog stadiona obezbijediti 600.000 KM na godišnjem nivou.

"Poslije dugog niza godina, uspjeli smo da obezbijedimo generalnog sponzora kluba i ugovor bi trebalo da bude potpisan do početka sezone. Priča je ozbiljna i nastojaćemo da potpišemo ugovor na dvije godine, koji će sigurno klubu dati dodatnu stabilnost da u narednom periodu lakše rješava svoje probleme, te omogućiti vjetar u leđa kako bi relaksiranije dočekao tekuće obaveze", rekao je Vico Zeljković, predsjednik banjalučkog Borca, koji se pridružio ekspediciji "crveno-plavih" na Zlatiboru.

Velika je stvar što će Borac u budućnosti moći da računa na finansijsku podršku od strane generalnog sponzora, a poznato je i o kojoj cifri se radi.

"Do sada nismo imali generalnog sponzora i smatram da je to odlična vijest za klub. Imali smo firme i kompanije koje smo isticali na dresu i oni su to plaćali, ali daleko je to od cifre pravog generalnog sponzora. Pričamo o ozbiljnoj cifri i mogu reći da se radi o 600.000 KM na godišnjem nivou", otkrio je prvi čovjek Borca.
 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.