Predsjednik Republike Srpske

Željka Cvijanović čestitala srpskim odbojkašicama

21:53, 08.09.2019.
Izvor: Srna
Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije, selektoru Zoranu Terziću i cijelom stručnom timu na osvojenoj zlatnoj medalji na Evropskom prvenstvu.

"U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem vam najiskrenije čestitke povodom velikog uspjeha i osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj. Sjajnom igrom tokom cijelog prvenstva i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća dokazali ste da istrajnost i timski rad daju najbolje rezultate", navodi se u čestitki.

Cvijanovićeva je istakla da su građani Republike Srpske sa zadovoljstvom pratili utakmice reprezentacije Srbije, koja ih je svojom izuzetnom igrom i postignutim uspjehom još jednom učinila ponosnim i srećnim.

"Želim vam puno uspjeha i na narednim takmičenjima i uvjerena sam da ćete nastaviti da ostvarujete vrhunske rezultate, kojima ćemo se zajedno radovati", navedeno je u čestitki predsjednika Republike Srpske.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odbranila je titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu u pet setova savladala selekciju Turske.