Prva liga Srpske

Željezničar sport tim iznenadio dobrim rezultatima

  • 19.10.2018. 19:47

Najmlađa ekipa Republike Srpske bilježi sjajne rezultate u ovoj sezoni. Banjalučani drže treću poziciju pred gostovanje Slaviji.

Izabranici Zorana Ćurguza predstavljaju pravo osvježenje u prvoligaškom društvu. Talentovanu ekipu krasi odlična atmosfera, a trener Ćurguz kaže da je zadovoljstvo raditi u takvom ambijentu.

"Radimo mnogo na tehnici i taktici. Zadovoljstvo je raditi sa mladim igračima, jer imaju veliku želju da napreduju. Tako radostan dolazim i odlazim s treninga", rekao je Ćurguz.

Ćurguz je prošao mnogo toga u fudbalu BiH, ističe da Željezničar ima dobre uslove za rad. Kako kaže, klub je dobro organizovan i forsira jedinu održivu priču za ovaj prostor, a to je ulaganje u mlade i u svoju školu.

"Neki prvoligaši potroše naš budžet za mjesec, a mi imamo sjajne uslove za rad. Imamo sve što nam treba da pravimo asove", rekao je Ćurguz.

Od danas je Željezničar obučen u opremu poznatog proizvođača Kelme. Klub je tako dobio tehničkog sponzora i prvenstvene utakmice igraće u novim dresovima.

"Dobre igre Željezničara i rad sa mladim igračima bili su odlična preporuka da napravimo dogovor. Tako smo potpisali ugovor na tri godine", rekao je Zoran Deket iz kompanije Juventa sport.

Željezničar sutra u Istočno Sarajevo odlazi bez rezultatskog imperativa, ali sa vjerom da može do novih bodova. Ukoliko najbolji strijelac lige Bojan Marković nastavi golgeterski niz, ili se desi neka majstorija Dejana Bosančića, Banjalučani svakako mogu do novog trijumfa.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм