KK Igokea

Žarko Milaković drugi put u istoj ulozi

  • 08.11.2018. 19:45

Igokea je na novom početku ove sezone. Trener Nenad Trajković je četvrti smijenjeni trener u ABA ligi. Prije njega posao su izgubili ili su samovoljno otišli Nenad Čanak, Sito Alonso i Aleš Pipan.

Kormilo Aleksandrovčana preuzeo je Žarko Milaković. Drugi put je u ovoj ulozi, budući da je vodio ekipu i u Ligi BiH prošle sezone nakon smjene Dragana Bajića. Trenutak sigurno nije idealan, jer je Igokea zabilježila neke neočekivane poraze.

"Tu sam u službi kluba već pet godina. Ulazim u posao maksimalno kako bi izvukli ono najbolje", rekao je Milaković.

Aleksandrovčani su u ovu sezonu ušli sa visokim ambicijama. Javnost je Igokeu vidjela kao ekipu koja iz drugog plana može napasti plej-of. Od Superkupa u Laktašima mnogo  toga se promijenilo. Vjerovatno glavni cilj kluba je afirmacija mladih igrača. Milaković je radio sa mladićima koji su sada u prvom timu. Ilić, Talić i Janković, svaki na svoj način, imali su neke dobre momente u prethodnih šest kola.

"Logično je da napreduju godinama. Oni su pokazali kvalitet pa klub može da računa na njih što je bio naš cilj sve ove godine", dodao je Milaković.

Debi u ABA ligi Milakovića očekuje u subotu kada Igokea gostuje Cedeviti. Jedan od glavnih favorita za ABA prsten je već promijenio mnogo toga u odnosu na početni sastav tako da će biti zanimljivo vidjeti reackiju ekipa. 

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок