Žarko Čabarkapa novi sportski direktor KK Crvena zvezda

  • 02.10.2019. 16:44

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Jugoslavije Žarko Čabarkapa novi je sportski direktor Crvene zvezde.

Kako je saopštio klub sa Malog Kalemegdana, bivši košarkaš Finiksa i Golden Stejta i sportski direktor ABA lige, biće spona između predsjednika Nebojše Čovića, cjelokupnog sportskog dijela KK Crvena zvezda i menadžmenta kluba.

Na taj način će Filip Sunturlić kao generalni direktor kluba i Nebojša Ilić kao tim menadžer prvog tima Crvene zvezde, dobiti saradnika zaduženog za kompletna sportska pitanja.

Dodaje se i da će sva trojica usko sarađivati sa trenerom Milanom Tomićem u svakodnevnom radu kluba, a generalni direktor kluba Sunturlić poželio je dobrodošlicu Čabarkapi.

"Očekuje nas mnogo posla, velike stvari i sezona sa mnogo važnih utakmica i događaja za ceo klub. Očekujem da se Žarko brzo kao čovek iz košarke i sjajan poznavalac prilika u evropskoj i regionalnoj košarci, brzo uključi u rad KK Crvena zvezda i donese nove stvari u naš menadžment, a samim tim lakše svi zajedno ispunimo sve ciljeve koji su zacrtani", rekao je Sunturlić.

Čabarkapa je rođen 21. maja 1981. godine u Zrenjaninu, osvajač je zlatne medalje na Svjetskom prvenstvu u Indijanapolisu, a igrao je u NBA ligi za ekipe Sansa i Voriorsa.

Nakon igračke karijere, koju je prerano morao da prekine zbog povrede leđa, radio je na razvoju nove ABA lige u ulozi sportskog direktora.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.