Danijele Rugani

Zaraženu djevojku igrača Juventusa ljekari jedva smirili: Trudna sam i plašim se

  • 18.03.2020. 17:57

Fudbaler Juventusa Danijele Rugani trenutno je u samoizolaciji i vodi borbu protiv korona virusa, koji je zarazio i njegovu djevojku.

Štoper Juventusa je jedan od prvih fudbalera koji se suočio sa korona virusom, ali je u stabilnom stanju i oporavlja se, ali mora još dosta vremena da provede bez kontakta sa drugim ljudima.

Njegova djevojka Mikela Persiko objavila je da je i ona oboljela od korona virusa, a Gazeta delo Sport je objavio da je ona u četvrtom mjesecu trudnoće.

- Nadam se da virus ne utiče na trudnoću, ljekari su me uvjerili u to i ohrabrili, rekli su mi da ne bi trebalo da bude problema. Ali stavite se u moju kožu, strašno je me je strah - rekla je 29-godišnja Mikela.

- Pripremali smo se oko objave trudnoće, do sada nismo nikome rekli. To je bio naš trenutak sreće, a sada nas je život ovako izdao. Sigurna sam da će sve biti u redu - poručila je ona iz samoizolacije.

Danijele je potvrdio da se odlično osjeća.

- Dobro sam. Uvijek sam bio dobro. Nisam imao simptome o kojima ste mogli da čitate ovih dana. Imao sam sreću, a nadam se da sam ljudima pomogao da podignu svijest o koronavirusu - rekao je Rugani.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.