Sportski direktor Igokee

Vuk Radivojević za ATV: Napravljen je veliki rezultat, možemo da "igramo" sa Zvezdom

  • 27.04.2021. 21:10

Košarkaši Igokee igraće protiv Crvene zvezde u plej ofu ABA lige, nakon što su regularni dio sezone završili na 4. mjestu.

Sportski direktor kluba iz Laktaša kaže da je ovo veliki uspjeh, te da Igokea može "igrati" sa Zvezdom.

"Ovo je stvarno veliku uspjeh za nas. Za nas je bila i olakšica i pred ovu utakmicu da, pobjedom Cibone protiv Cedevite, smo se plasirali, jer bili smo zabrinuti. Stvarno veliki broj povreda. Vidimo da je još uvijek nisu vratili Karmajkl, Klemons još nije oporavio tu povredu zadnje lože. Atić se vratio poslije duge pauze, osjeća se dobro, nije još vratio formu, ali se nadamo da će do meča sa Zvezdom sva trojica biti u punom gasu. Oni su veliki profesionalci i jedva čekaju te utakmice. To je velika stvar za sve nas i za njih i veliki rezultat je napravljen, tako da idemo da uživamo na ovim utakmicama sa Zvezdom.

Odigrali smo dvije dobre utakmice, i Zvezda je imala problema i došli su na prvu poziciju i dalje su prvi favoriti, ali mislim da možemo da igramo dobro sa njima i u ovim utakmicama", kaže Vuk Radivojević za ATV.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)