Kapiten Igokee

Vuk Radivojević okončao karijeru

  • 27.06.2019. 21:15

Vuk Radivojević, dosadašnji kapiten Igokee okončao je igračku karijeru, ali će sada imati još odgovorniju ulogu pošto će u narednom periodu obavljati direktorsku funkciju.

Ovo je za Srpskainfo potvrdio i Vuk Radivojević koji je istakao da će i dalje biti u funkciji unapređenje i napretka kluba.

"Razgovarao sam sa generalnim menadžerom Igokee i trenerom Aleksandrom Trifunovićem i na njihovo insistiranje odlučio sam da prihvatim ovu funkciju. Ja ću i dalje biti u funkciji kluba, sa ove pozicije mnogo mogu da pomognem i učiniću sve da klub što više unaprijedimo. Postoji mnogo prostora za napredak, mislim da svojim košarkaškim znanjem i izkustvom mogu doprinijeti razvoju kluba i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama Igokeu gurati naprijed", rekao je Radivojević.

Vuk Radivojević je tako karijeru završio poslije 18 godina, a ostaće zapamćen kao jedan od omiljenih kapitena Crvene zvezde iako je u mlađim kategorijama nosio dres Partizana.

Seniorsku karijeru počeo je u Slogi iz Kraljeva, a za Crvenu zvezdu je odigao, u tri navrata, 354 utakmice, a osvojio je tri trofeja Kupa Radivoja Koraća. Sa mnogo uspjeha predvodio je tim Igokee sa kojom je takođe došao do dvije šampionske titule u BiH i četiri trofeja pobjednika Kupa.

Igrao je još za FMP, a nosio je dres inostranih klubova, Turk Telekoma, Fuenlabrade i Slaska.

(Srpskainfo)

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.