Rastanak iz ličnih razloga

Vujović više nije trener Zagreba

  • 22.05.2020. 15:02

Veselin Vujović više nije trener rukometaša Zagreba, pošto je samo tri dana nakon povratka u prestonicu Hrvatske odlučio da raskine saradnju sa klubom.

Crnogorski stručnjak odluku je donio nakon samo jednog treninga sa ekipom, a u svom drugom mandatu na klupi Zagreba bio je tek od kraja prošle godine. 

"Iz ličnih razloga podnio je ostavku i napustio Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu. Hvala Vuja", navodi se u saopštenju kluba. 

Prethodno je vodio Zagrepčane od 2014. do 2016. i bilježio sjajne rezultate, a u međuvremenu bio je selektor Slovenije, te sjedio na klupi Kopera i Železničara iz Niša. 

"Zahvaljujem vođstvu kluba na razumijevanju i žao mi je što sam ih doveo u nezahvalnu poziciju ovom svojom odlukom. Nadam se da je igračima rad sa mnom koristio u njihovom napretku. Pratiću ih svakako i navijati za njih ali i za klub. Meni je Zagreb drugi dom i ukoliko situacije budu dozvoljavale uvijek sam spreman za povratak," izjavio je Vujović na odlasku.

 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.