FK Borac

Vranješ održao obećanje i poklonio dres za nevjerovatan snimak

  • 02.09.2020. 19:59

Stojan Vranješ kapiten fudbalera banjalučkog Borca ispunio je obećanje dato nakon duela sa Sutjeskom. Svoj dres poklonio je sugrađaninu Srđanu Nišiću koji je Stojanov gol sa te utakmice “uhvatio”, iz potpuno drugačije perspektive, s krova obližnje zgrade. Snimak su danas, još jednom, zajedno pogledali, a Srđan kaže da je nastao onako kako uglavnom i nastaju trenuci za pamćenje.

"Gol sam snimio potpuno slučajno. Policija nam nije dozvolila da gledamo utakmicu sa ograde na stadionu, pa sam se sa prijateljima popeo na krov zgrade pored stadiona. Taman što smo se popeli, uzeo sam telefon u ruku da snimim akciju sa terena nakon koje je stojan postigao gol. Hvala kapitenu na dresu. Zaista me je obradovao", kaže Srđan Nišić, Banjaluka.

Srđanov snimak odmah poslije utakmice postao je hit na društvenim mrežama, a Stojan ga, bez dileme, stavlja na vrh svoje liste upečatljivih trenutaka u karijeri.

"To je najnevjerovatniji snimak gola koji sam postigao u svojoj karijeri. Zaista sam ostao iznenađen kada sam ga vidio. Dres je mali znak pažnje za nevjerovatan kadad koji je Srđan uhvatio. Nadam se da će ih biti još", kaže Stojan Vranješ, kapiten FK Borac.

Možda već za 15 dana, kada Stojana i saigrače očekuje novi evropski ispit. Na Gradski stadion dolazi portugalski Rio Ave, a u ovom klubu, već danima se trude da svojim navijačima, preko društvenih mreža, dočaraju Banjaluku i Fudbalski klub Borac.

"Hej, Fudbalski klub Borac, da li ste spremni?"

"Rijeka, hram, jak vjetar. Otkrivamo vam Banjaluku, našu prvu stanicu u Ligi Evrope" 

Rio Ave, na papiru je favorit, ali im iz Borca poručuje da će, kao i uvijek, teren biti jedino mjerilo kvaliteta. 

- Rio Ave je veoma dobra ekipa, igraju brzo. U sastavu imaju mnogo brazilskih fudbalera. Čeka nas teška utakmica, naša prednost je domaći teren. Daćemo sve od sebe, što da ne i da prođemo dalje - rekao je Vranješ. 

Ekipa banjalučkog Borca od danas je jača za Bobana Georgieva, koji je u “crveno plave” redove stigao iz surduličkog Radnika, a na Gradskom stadionu ne kriju da su u potrazi za još jednim golmanom i veznim igračem. 

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.