Borac poražen od Olimpije u prijateljskom meču

Vojvodić: Ako je ovo Evropa, dabogda nikada u nju ne ušli

  • 19.02.2019. 20:32

Trener Borca Darko Vojvodić bio je veoma nezadovoljan izdanjem svojih fudbalera. Prije meča na polučasovnom sastanku tražio je od svojih igrača čvrstinu i agresivnost, ali je to potpuno izostalo. 

Olimpija je lako došla do golova, a prvom su kumovale i sudije, jer je Žusi Lupeta pogodio iz ofsajda.

"Ništa nije valjalo. Dobro nam je došlo u ovom momentu. Prvo poluvrijeme me zanimalo, ali ovi koji su ušli u drugom dijeli su pokazali voljni momenat što može da raduje. Generalni utisak je negativan", poručio je Vojvodić.

Rani gol Lupete je malo šokirao Banjalučane pa je Stefan Savić uduplao prednost Olimpije, a za visokih 3:0 pogodio je Marko Putinčanin. Već u 10. minutu isključen je Vojvodič nakon što je protestovao zbog niza grešaka sudije Asmira Sagrkoviča.

"Kada u trećem minutu sudija pusti ofsajd dva metra onda sve taktičke zamisli padaju u vodu, ali nećemo na to da se vadimo. Trebamo da izvučemo pouke, pa i kada je gostoprimstvo u pitanju. U Banjaluci nikoga nismo dohvatili, zašto bi mi uvijek trebali biti veći domaćini. Ako je ovo Evropa, dabogda u nju nikad ne ušli", rekao je Vojvodić.

Borac je u drugom dijelu bio bolja ekipa. Rezervisti su pokazali želju i htjenje, pa iako su dobar dio meča bili sa igračem manje nakon crvenog kartona koji je dobio Marko Kujundžić, uspjeli su da ublaže poraz preko Bajića i Popovića.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић