Ovo je Mekgregorova životna priča

Vodoinstalater na ivici gladi sada je milioner kojem se divi svijet

  • 19.01.2020. 14:02

Konor Mekgregor u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu ekspresno je, za 40 sekundi,  pobijedio Amerikanca Donalda Seronea, i tako došao do zarade koja se mjeri desetinama miliona evra. Ovaj posljednji meč ostvarenje je sna za čovjeka koji je svojevremeno bio beznadežan slučaj i vodoinstalater na ivici gladi.

Popularni Notorius Men pravi je skandal majstor kada je riječ o borbama na osnovu kojih zarađuje, vozi se privatnim avionima i uživa u luksuzu o kakvom veći dio planete može samo da sanja.

I  danas, pored priča o njegovim avanturama, Mekgregor važi za uzornog supruga i oca koji je sa svojom izabranicom Di Devlin prošao put od "trnja do zvijezda". Zanimljivo, kako je i sam često isticao upravo mu je ona pomogla i stala iza njega kada su živjeli u mjestu nedaleko od Dablinu sa samo 188 evra mjesečno koliko je iznosila socijalna pomoć za nezaposlene.

Devlin ga je bodrila, vjerovala u njega dok je vježbao u teretani i pokazala da se iza uspješnog muškarca zaista krije i uspješna žena koja je siromašnog vodoinstalatera pretvorila u svjetsku facu i koja je postala dio svjetskog džet seta.

View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day my Queen ❤️

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Već kao sedamnaestogodišnjak počeo je da radi i pomaže mami. Ustajao je u 5 sati ujutru, radio 12 sati i nije bio zadovoljan sa svojim životom jer radio je na, kako je opisivao, na hladnom, mračnom i vlažnom mjestu.

- Bilo je to teško vrijeme. Nisam volio svoj život. Nije me zanimalo da budem vodoinstalater - govorio je.

Kasnije, kada se obogatio, u znak sjećanja na taj period, napravio šah od cijevi za vodu.

Težak period nikada nije zaboravio, a i danas kada ima milione zna odakle je počeo i dobro pamti kada je riješio da prati svoj san i postane UFC borac. Porodica se naravno nije slagala sa tom idejom, ali on nije odustajao.

- Biće ti žao kada postanem milioner - rekao je ocu kada je ima 25 godina.

Zanimljivo, prije prve borbe u kojoj je zaradio oko 60 hiljada dolara, stigao mu je ček na 188 evra koji je bio vid "vodoinstalaterske socijalne pomoći". Po tih 188 evra kasnije je nazvao svoju jahtu. Ostalo je istorija.

View this post on Instagram

The 188.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Danas, Mekgregor svojoj ženi i i mališanima koje ima može da priušti lagodan i udoban život.  Prateći svoj san, samo u posljednjem meču protiv popularnog Kauboja je zaradio oko 80 miliona evra, u svakoj od 40 sekundi koliko je meč trajao, inkasirao je oko 2 miliona evra. Takođe, ima ugovor sa Ribokom vrijedan oko 5 miliona evra, kao i svoj brend viskija. Sve u svemu, pored toga što je na Forbsovoj listi najplaćenijih sportista svijeta, uspješan je u biznisu.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.