Uveo rigorozne mjere

Vlasnik fudbalskog kluba u Africi brutalan: Igračima će odbijati od plate zbog Fejsbuka

  • 18.10.2019. 12:25

Predsjednici i vlasnici klubova u današnje vrijeme čine sve kako bi njihovi igrači bili na najboljem nivou. Tu nekad znaju biti novčane stimulacije, pokoji slobodan dan, ali vlasnik egipatskog kluba postupio je drugačije. On je igračima rekao da će im oduzeti platu ako otvore ili imaju već Fejsbuk.

Riječ je o najvećem egipatskom klubu Zamaleku, a govor pripada predsjedniku Mortadi Mensuru. Iako je prvenstvo tek počelo i njegova ekipa ima sedam bodova iz tri utakmice, predsjednik Zamaleka poludio je na igrače kako se ne bi ponovile greške iz istorije te im je poslao prijeteću poruku ako budu koristili društvene mreže. Očigledno mu Fejsbuk i Instagram baš nisu dragi, a ako ih on ne koristi, neće ih ni igrači.

"Nikome od vas nije dozvoljeno da ima Fejsbuk stranicu. Izaberite između Zamaleka i vaše Fejsbuk i Instagram stranice! Ko god da otvori društvenu mrežu, ja ću ga kazniti s pola plate, a svaki put kad postavite nešto, dodatno ću vas kazniti", vikao je ljutiti Mensur na igrače.

Mislio je da će to ostati samo između njega i igrača, ali grdno se prevario. Neko od igrača ga je snimio i objavio sve na Tviteru. Snimatelj će se morati dobro paziti, jer ako bude otkriveno ko je snimao, uskoro bi on mogao ostati bez plate.

Prije dvije godine kaznio je svakog igrača sa po 5.000 dolara nakon što su izgubili u finalu afričke Lige prvaka. Za poraz je optužio "crnu magiju i čarobnjaštvo", a na treninge svoje ekipe dovodio je čak i vračeve.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.