Biciklizam

Vlasenica među domaćinima trke "Beograd-Banjaluka"

  • 10.12.2018. 19:42

Vlasenica će u aprilu naredne godine biti domaćin cilja prve etape trke "Beograd – Banjaluka".

Iz Vlasenice biciklstički karavan potom ide put Brčkog. Za nas je ovo jedan od najbitnijih događaja naredne godine, poručio je Miroslav Kraljević, načelnik opštine. 

"Poznato vam je da se prije nekoliko godina pokušavalo dogovoriti da se Vlasenica uvrsti u trasu ove trke, međutim tada nije bilo razumjevanja. Meni je drago što smo uspjeli da tu odluku donesemo u kratkom roku i sada idemo u tom pravcu da Vlasenica bude domaćin i cilja i starta", istakao je Miroslav Kraljević, načelnik opštine Vlasenica.

"Prva etapa startuje iz Beograda, 18. aprila, i završava u Vlasenici nakon 250 kilomtara. Mi smo odlučili da u Vlasenici napravimo i krugove u završnici da bude još zanimljivije. Nakon toga startujemo prema Brčkom, a dužina te etape je oko 170. kilometara", istakao je Vladimir Kuvalja, direktor biciklističke trke "Boegrad - Banjaluka".

Startna lista ekipa za 13. biciklističku trku je već zaključena. Učestvovaće 176 biciklista iz 30 zemalja. Jedan od domaćina biciklističkom karavanu u Vlasenici biće članovi Biciklističkog kluba "KPL" koji se takmiče u Prvoj ligi Republike Srpske i Premijer ligi BiH.
   
"Već smo poznat klub u cijeloj BiH. U proteklih nekoliko godina organizovali smo tri državna prvenstva i još nekoliko događaja", istakao je Željko Lukić, predsjednik Biciklističkog kluba "KPL" Vlasenica.

Organizatori poručuju, da su u toku pregovori sa Euro sportom da ova prestižna medijska kuća direktno prenosi sve četiri etape. Biciklistička trka "Beograd - Banjaluka" vozi se naredne godine, od 18. do 21. aprila. 
 

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.