Trener Borca

Vlado Jagodić: Ulica me neće smjenjivati

  • 15.12.2020. 19:58

U ponoć je u Banjaluci osvanuo transparent sa pozivom na ostavku trenera Borca Vlade Jagodića. Već neko vrijeme postoji pritisak na šefa struke Banjalučana koji je dobijao i prijetnje na društvenim mrežama.

Dio navijača očigledno nezadovoljan igrom, rezultatima i načinom na koji Jagodić vodi ekipu želi da vidi leđa treneru koji je sa Borcem osvojio jedinu titulu šampiona BiH. 

Klub iz Platonove danas je tradicionalno organizovao druženje za kraj polusezone, Jagodić je svojim protivnicima poslao jasnu poruku.

"Ulica me neće smjenjivati, nije me ulica ni dovela. Znam šta nas očekuje, uradićemo analizu i vidjeti kako dalje", rekao je Jagodić.

Poslije 19 kola Borac je peti na tabeli Premijer lige što je rezultat koji ne zadovoljava ambicije kluba. Cilj je izlazak u Evropu, a da bi do toga došlo, crveno-plavi moraju da poprave igru u gostima smatra Marko Jovanović. Kapiten Stojan Vranješ kaže da će sezonu sumirati na kraju.

"Moglo je bolje, ali i gore. Sezona se sumira na kraju pa ćemo tako i uraditi", rekao je Vranješ.

Vođa Borčeve odbrane nezadovoljan je igrom u gostima.

"To svi vidimo, ne mora nam niko govoriti. Moramo bolje, peti smo na tabeli, to nije dobar rezultat za nas. Nezadovoljstvo plasmanom na tabeli pokazuje koliko je Borac veliki klub", rekao je Jovanović.

Pred upravom kluba je veliki posao, kako zadržati najbolje igrače? Ponude imaju Jovo Lukić, Almedin Ziljkić i Goran Zakarić koji su zajedno sa Vranješom postigli 29 golova ove jeseni. Istovremeno, ekipi su potrebna pojačanja i širina u rosteru kako bi se narednog ljeta ponovo govorilo o evropskim utakmicama. Okupljanje tima i početak priprema zakazano je za 10. januar. 

Тагови: