Vlado Jagodić novi trener bijeljinskog Radnika

  • 22.04.2021. 19:58

Vlado Jagodić treći je šef stručnog štaba tima iz Semberije ove sezone, na čijoj su klupi već sjedili Slavko Petrović i Darko Nestorović. Od bivšeg trenera banjalučkog Borca očekuje se da ekipi donese opstanak u Premijer ligi BiH, a u posljednjih sedam kola pred njim je veliki posao.

"Vjerujem u ovu grupu igrača. Imaju kvalitet i opstanak ne bi smio da bude doveden u pitanje. Imam dovoljno iskustva i znanja da se ponesem sa tim teretom obaveza i naravno da očekujem da ćemo svi zajedno 30. maja osigurati opstanak. Nemamo vremena da radimo neke revolucionarne povrede, ali svakako da je nama u ovom trenutku najbitnije da sami odlučujemo o svojoj sudbini", rekao je Jagodić. 

Prvi čovjek kluba Predrag Perković poželio je sreću novom treneru. Poručio je da niko u klubu ne sumnja u opstanak u društvu najboljih. Radnik je trenutno sa 21 bodom na svom kontu, prvi iznad crte, sa bodom više od Olimpika i dva od Krupe.  

"Ne sumnjam da će novi trener odgovoriti svim izazovima i da ćemo opstati u Premijer ligi. Uživaće apsolutnu podršku mene kao predsjednika i članova Upravnog odbora. Vlado Jagodić je dokazan stručnjak sa velikim iskustvom", izjavio je Perković. 

Prva utakmica na klupi Radnika Jagodića očekuje u subotu na Tušnju protiv Tuzla sitija. Nakon toga u Bijeljinu stiže Sloboda. 

Тагови: