Košarkaš Sakramento Kingsa

Vježba kod komšije: Bogdanović još čeka na naručeni koš

  • 08.04.2020. 21:22

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović, govorio je za Purpl Tok podkast o raznim temama, a naravno u centru pažnje je sve ovo što se događa oko virusa korona.

Bogdanović je otkrio da čeka na koš koji će moći da instalira, a da do toga vrijeme provodi šutirajući kod komšije na košu.

"Naručio sam koš koji mogu da postavim u garažu, ali on će biti dostavljen tek za dva mjeseca ili tako nešto. U međuvremenu, često odlazim do komšije i kod njega vježbam šut, pošto su naše sale za treninge zatvorene", rekao je Bogdanović.

Naravno, u prvom planu je očuvanje fizičke spreme.

"Ne znamo kada će se košarka vratiti. Svi se trude da urade koliko mogu u uslovima koje imaju. Ovo će sigurno uticati na fizičku spremu košarkaša i moramo da ostanemo u formi. Svakako ćemo morati da se prilagodimo takmičarskom ritmu kada sezona počne. Svi paze da se ne ugoje, osim Dierona Foksa, on jednostavno ne može da nabaci kilograme. Inače NBA košarkaši žive izuzetno brzo, ako ništa drugo, sada imamo dobru priliku da malo usporimo i razmislimo o drugim stvarima. Obično mnogo radim, igram i za tim i za reprezentaciju, tako da mi ovo malo i prija", priznao je reprezentativac Srbije koji ističe da vrijeme koristio za video-igrice, a da sad priča sa rodbinom i gleda filmove.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.