Jahorina

Veliko interesovanje za "Termag čelendž rejs"

  • 01.07.2019. 17:46

Svi ljubitelji trčanja i ove godine imaće priliku da kroz netaknutu prirodu na Jahorini oprobaju se u maratonskom krosu. Organizatori su pripremili tri etape sa tri različite dužine, a kao i svake godine obezbjeđene su i bogate nagrade.

"Mi smo za ovaj trejl pripremili tri različite dužine staza, devet, 19, 36 kilometara, tako da svi učensici koji vole da trče, vole prirodu, vole sport mogu da uživaju i da pronađu neku od staza za sebe i da upoznaju prirodu Jahorine koja je stvarno nešto posebno u ljetnom periodu", istakao je Milan Džapić, direktor trke "Termag čelendž rejs". 

Za ovogodišnji "Čelendž rejs" već se prijavilo više od 200 učesnika. Za hotelijere i gradsku turističku organizaciju, trka kroz Jahorinu je jedna od najboljih promotera prirodnih ljepota olimpijske ljepotice, ali i sporta i druženja.

"Trka koju hotel Termag organizuje već treći put, nastojimo da naše želje i htjenja vršimo upravo promocijom destinacije uopšte i da pospješimo taj ljetni turizam i da upotpunimo sadržaje kada je Jahorina upitanju", rekao je Nemanja Vučinić, menadžer hotela "Termag" Jahorina.

"Da je posebno važno nama u Turističkoj organizaciji da ova trka postaje sastavni dio turističke ponude koju Istočno Sarajevo, odnosno Jahorina pruža i to je svakako ono na čemu u buduće želimo da radimo", naglasio je Igor Tošić, direkotr Turističke organizacije "Jahorina" Istočno Sarajevo. 

Trka počinje u subotu, a svi zaitreresovani moći će baš pred trku da se prijave. I ove godine uz trku na Jahorini stale su brojne velike kompanije među kojima je IT kompanija PROINTER.

 

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.