Veliki odziv na humanitarnoj akciji za liječenje nekadašnjeg kapitena Borca!

10:27, 18.01.2021.
Izvor: mondo
Na humanitarnoj večeri organizovanoj u banjalučkom "Jelen pabu" zbog oboljelog Predraga Divljaka, nekadašnjeg kapitena crveno-plavih, prikupljeno je 8.400 konvertibilnih maraka.

Nekadašnji fudbaler i kapiten banjalučkog Borca Predrag Divljak bori se protiv teške bolesti, akutne mijeloidne leukemije i potrebna mu je i naša pomoć da pobijedi opakog protivnika.

Tim povodom organizovano je humanitarno veče na kojem je prikupljeno 8.400 KM, potvrdio je za "Glas Srpske" Dalibor Kuruzović, Divljakov dugogodišnji prijatelj i organizator akcije.

"Nismo očekivali ovakav odziv, ali su pomoć pružili brojni banjalučki sportisti, među kojima je najviše bilo fudbalera i rukometaša. Hvala svima od srca, akcija se nastavlja i biće organizovana u još nekim ugostiteljskim objektima", rekao je Kuruzović i dodao da će Divljak danas biti prebačen u Beograd.

"Čekalo se da njegovo zdravstveno stanje malo popravi i poslije detaljnih analiza u Beogradu biće poznato koliko će novca biti potrebno za njegovo liječenje", naglasio je prijatelj nekadašnjeg kapitena Borca.

Za sve one koji žele da pomognu u liječenju nekadašnjeg "borčevca", mogu da uplate novac na bankovni račun Nikoline Divljak (5672435000105422) ili u Jelen pabu kod Kuruza odnosno u OFK Spartak 2013.