Veliki odziv na humanitarnoj akciji za liječenje nekadašnjeg kapitena Borca!

  • 18.01.2021. 10:27

Na humanitarnoj večeri organizovanoj u banjalučkom "Jelen pabu" zbog oboljelog Predraga Divljaka, nekadašnjeg kapitena crveno-plavih, prikupljeno je 8.400 konvertibilnih maraka.

Nekadašnji fudbaler i kapiten banjalučkog Borca Predrag Divljak bori se protiv teške bolesti, akutne mijeloidne leukemije i potrebna mu je i naša pomoć da pobijedi opakog protivnika.

Tim povodom organizovano je humanitarno veče na kojem je prikupljeno 8.400 KM, potvrdio je za "Glas Srpske" Dalibor Kuruzović, Divljakov dugogodišnji prijatelj i organizator akcije.

"Nismo očekivali ovakav odziv, ali su pomoć pružili brojni banjalučki sportisti, među kojima je najviše bilo fudbalera i rukometaša. Hvala svima od srca, akcija se nastavlja i biće organizovana u još nekim ugostiteljskim objektima", rekao je Kuruzović i dodao da će Divljak danas biti prebačen u Beograd.

"Čekalo se da njegovo zdravstveno stanje malo popravi i poslije detaljnih analiza u Beogradu biće poznato koliko će novca biti potrebno za njegovo liječenje", naglasio je prijatelj nekadašnjeg kapitena Borca.

Za sve one koji žele da pomognu u liječenju nekadašnjeg "borčevca", mogu da uplate novac na bankovni račun Nikoline Divljak (5672435000105422) ili u Jelen pabu kod Kuruza odnosno u OFK Spartak 2013.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм