Prvotimci Partizana

Veličković i Gordić za ATV: Igokea je izuzetno težak protvinik, ali nama treba pobjeda da izađemo iz krize

  • 31.10.2020. 17:02

Košarkaše Igokee večeras od 20. časova, uz direktan prenos, na programu ATV-a, očekuje dvoboj 5.kola ABA lige , a rival im je ekipa beogradskog Partizana. Uoči dolaska u Laktaše, crno bijeli ostali su bez trenera. Vlado Šćepanović platio je ceh loših rezultata na početku sezone, pa će košarkaše Partizana, u ovom duelu, sa klupe predvoditi Milivoje Lazić. Kapiten Novica Veličković poručuje da ne treba gledati u prošlost, te da zajedno sa saigračima mora da pronađe naćin da se izdignu iz trenutne situacije.

“Nema kukanja. Tako je kako je, ali idemo dalje. Imamo kvalitet i na svakoj utakmici moramo da damo svoj maksimum. Svojim saigračima uvijek kažem, da iz svakog poraza, koliko god da je težak, možeš nešto da naučiš, ako pametno sagledaš svoje greške. Mi smo imali dobre momenta protiv Burga, Budućnosti I Borca, a vjerujem da smo naučili nešto iz tih poraza I da ćemo krenuti u smjeru u kojem Partizan mora da ide.”, istako je Veličković.

Za duel protiv Igokee kaže da će biti izuzetno težak.

“Ekipa Igokee je izuzetno kvalitetan protivnik sa punim rosterom i nama nikada nije bilo lako igrati u Laktašima. Ovaj put nećemo imati ni podršku navijača, ali smo se na to navikli već ove sezone. Očekujem tešku utakmicu, kao I sve ranije, ali mi smo ovdje stigli sa namjerom da ostvarimo pobjedu I da tako pregrmimo ovaj krizni period koji nas je zadesio.”, poručio je Veličković.

Nemanja Gordić, plejmejker Partizana istakao je da se uvijek raduje povratku u dvoranu u kojoj je sa puno uspjeha branio boje Igokee.

“Uvijek mi je drago kada dođem  u Laktaše da igram u ovoj dvorani. Ipak, sada je malo teška situacija za našu ekipu, ali sve je to sastavni dio igre. Igokee igra odličnu košarku na početku sezone, tako da očekujem veoma tešku utakmicu.”

Kompletan razgovor sa Novicom Veličkovićem i Nemanjom Gordićem možete da pogledate u našoj emisiji “Tri sekunde u reketu”, večeras u 19.45

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.