Za 6. avgust

Upravni odbor FK Borac zakazao Izbornu skupštinu kluba

  • 07.07.2020. 09:21

Upravni odbor FK Borac zakazao je Izbornu skupštinu kluba za 6. avgust. Na Izbornoj skupštini biće poznato ime novog predsjednika FK Borac, s obzirom da se Vico Zeljković, aktuelni prvi čovjek kluba, povlači sa ove funkcije jer trenutno obavlja funkciju predsjednika FS Republike Srpske, a uskoro predsjednika FS BiH.

- Svom nasljedniku ostavljam stabilan i finansijski siguran Borac, sa odličnom perspektivom i svijetlom budućnošću. Odlazim veoma zadovoljan nakon što sam ispunio svoja obećanja, u trenutku kada smo vratili veliku većinu dugova koji su godinama onemogućavali normalno funkcionisanje kluba, napravili respektabilnu ekipu, izborili plasman u Evropu i stvorili sve preduslove za juriš na titulu šampiona - rekao je Vico Zeljković.

- Moj odlazak ni na koji način neće poremetiti funkcionisanje kluba koji je na stabilnim nogama i sa kvalitetnim ljudima, a ja ću i kao predsjednik saveza uvijek biti na raspolaganju Borcu, kao i svim drugim klubovima u BiH, s obzirom da mi to omogućava pozicija predsjednika FS RS, a u budućnosti i prvog čovjeka BH fudbala - istakao je Zeljković.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина