Borac u Gračanici

Unčanin: "Idemo hladne glave, ali vrućeg srca"

  • 19.03.2019. 14:11

Na gostovanje Gračanicu idemo hladne glave, ali vrućeg srca, poručuje jedan od najiskusnijih u timu Borca Dejan Unčanin. Serijom pobjeda Borac se približio vodećem dvojcu, Bosni I Gračanici, na samo tri boda zaostatka, a novim trijumfom I te kako bi pomrsio račune rivalu.

Serijom pobjeda Borac se približio vodećem dvojcu, Bosni i Gračanici,  na samo tri boda zaostatka, a novim trijumfom i te kako bi pomrsio račune rivalu.

 "Da bismo bili prvi ove sezone moramo da pobijedimo i na strani neku jaku ekipu. Kao što smo vidjeli u Kupu to možemo. I sa takvim raspoloženjem sutra idemo u Gračanicu. Naš, do sada se pokazalo, kvalitet je ta neka odbrana i brz prelazak u kontranapad. Vjerujem da ćemo se time voditi i u Gračanici", rekao je Unčanin.
 

"Gračanica je jedna od rijetkih ekipa koja je slavila u Boriku, s toga u meč ulazimo sa mnogo respekta", kaže trener Borca Mirko Mikić. Dodaje da zna da ih očekuje paklena atmosfera, ali da su njegovi igrači navikli da igraju pod pritiskom. 

"Ja se nadam jednoj našoj dobroj partiji. Bez obzira na ovaj zgusnut raspored, jer svima je tako. Mi i zbog Čelendž Kupa, te Kupa BiH, možda imamo i nešto više utakmica od ostalih, ali tako nam je, kako nam je. Moramo naći dodatne atome snage, kako bismo izvukli sve ovo do kraja", kaže Mikić.
 

Utakmica u Gračanici igra se u 18 časova. Borac je juče dobio i rivala u četvrtfinalu Kupa Republike Srpske.

Protivnik će im biti Slavija iz Istočnog Sarajeva, a Mikić kaže ko god da je sa druge strane, ambicije Borca ove sezone su da osvoji sva tri domaća trofeja, i što dalje dogura u Čelendž Kupu. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.