U Mladom Krajišniku sa optimizmom gledaju ka narednoj sezoni

  • 30.07.2020. 19:48

U novoj sezoni prvenstva BiH košarkašice Mladog Krajišnika pokušaće da zauzmu mjesto u vrhu tabele, a pored trenera Drage Karalića koji će da predvodi ekipu i naredne sezone, u taboru "malenih" ostaće i kapiten Milena Rađenović.

Kada se tome doda ostanak Sanje Radulović i dolazak Nataše Tomasović, jasno je da u Mladom Krajišniku sa optimizmom gledaju ka izazovima koji su pred njima. 

"Ušli smo u dobar projekat da stabilizujemo klub. Imamo kvalitetnih djevojaka. Ne možemo ništa preko noći, želimo da priđemo vrhu, mislim da to možemo", rekao je Karalić.

"Nije bilo teško produžiti saradnju, s obzirom da smo prošle godine imali odličnu atmosferu u timu, pa se nadam da će tako da bude i u novoj sezoni". Poručila je Milena Rađenović, koja će ponovo biti lider tima. Kaže da joj je posebno drago što će ponovo igrati u tandemu sa Tomasovićevom.   

"Moram istaći da mi je drago što je Nataša tu. Zajedno smo igrale tri sezone i odlično funkcionišemo zajedno. Ukoliko ne bude nepredviđenih problema, očekujemo da imamo dobre rezultate. Daćemo sve od sebe, u to ne sumnjam. Biće interesantna liga, sada su se ekipe pojačale tako da su iznenađenja moguća", rekla je Rađenovićeva. 

Najveći problem predstavlja nemogućnost odigravanja pripremnih utakmica, zbog trenutne situacije. Ipak, svi se nadaju da će biti spremni kada bude stiglo zeleno svjetlo za početak sezone. 
 

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок