Tumbaković objavio spisak za Norvešku: Bivši igrač Zvezde iznenađenje, vratio se i Milivojević

  • 24.09.2020. 09:44

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković odredio je spisak igrača na koje će računati za utakmicu plej-ofa Lige nacija protiv Norveške 8. oktobra, kao i za duele koje Orlove očekuju nekoliko dana kasnije protiv Mađarske i Turske u novom izdanju pomenutog takmičenja!

Ono što svakako privlači najviše pažnje jesu dva nova imena na Tumbakovićevom spisku, a u pitanju su golman Bazela Đođre Nikolić i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada Monpeljea, Mihailo Ristić.

Na spisku se nalazi i vezista Kristal Palasa Luka Milovojević, koji nije bio u sastavu Orlova za mečeve protiv Rusije i Turske, kao i defanzivac Verdera Miloš Veljković.

Ovo je spisak Ljubiše Tumbakovića:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić.

Odbrana: Nikola Milenković, Nikola Makismović, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Miloš Veljković.

Vezni red:  Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović, Danijel Aleksić, Luka Milivojević, Mihailo Ristić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

Podsjetimo, Orlovi će se u Staroj Pazovi okupiti 5. oktobra, a dva dana kasnije će otputovati u Oslo na megdan Norvežanima. Ukoliko Srbija prođe dalje, u finalu za plasman na EP, i to u Beogradu, će igrati protiv boljeg iz duela Škotska - Izrael.

Zatim slijedi povratak u Srbiju i utakmica sa Mađarskom (11. oktobar), te put u Istanbul na susret sa Turskom (14. oktobar).