Trener Partizana nije optimista

Trinkijeri: Teško očekivati nastavak sezone

  • 07.05.2020. 10:17

Trener Partizana Andrea Trinkijeri nije optimista kada je nastavak sezone u pitanju, a u razgovoru za italijanske medije poručio je da je mnogo realnija opcija da bude odsviran kraj.

"Crno-bijeli" igrali su odlično do trenutka prekida. U ABA ligi držali su prvo mjesto, kolo prije kraja ligaškog dijela takmičenja, dok su u Evrokupu izborili plasman u četvrtfinale i prednost domaćeg terena protiv Uniksa iz Kazanja. 

“Ovakvi rezultati dokaz su da smo odlično radili tokom godine. Nismo imali najjači, niti najtalentovaniji tim, ali smo bili tim koji ne odustaje i ne želi da izgubi. Sve ćemo znati sredinom mjeseca, a mislim da bi ABA trebalo da prati odluke Evrolige i Evrokupa. Ne mislim da ćemo moći da se vratimo na parket, povratak bi bio veoma čudan, ali tako bi bilo svim timovima", rekao je Trinkijeri. 

Poručio je i da ništa nije sigurno kada je produžetak njegove saradnje sa "crno-bijelima" u pitanju. Predsjednik kluba Ostoja Mijailović nedavno je rekao da će Italijan ostati u Partizanu i naredne sezone, ali s obzirom na trenutnu situaciju, čini se da konkretni razgovori još nisu vođeni. 

"Situacije je nejasna u čitavom svijetu kada je posao u pitanju. Razgovori o sportu su beskorisni, to je u ovom trenutku marginalna tema. Naravno da je velika šteta što je sezona prekinuta, ali neću da se žalim. Zdravlje je sada najbitnije", zaključio je Trinkijeri.   

Тагови:
  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина