Konačnu riječ će donijeti Upravni odbor

Trener RK Borac ima podršku direktora: Nije vrijeme za radikalne poteze

  • 12.11.2018. 20:54

Trener rukometaša Borca Bojan Unčanin ima podršku direktora kluba Vladimira Brankovića, ali će konačnu riječ o njegovom daljem angažmanu donijeti Upravni odbor na sjednici koja bi trebalo da bude održana u utorak.

Branković za ATV kaže da su svi u klubu svjesni da su rezultati na početku sezone ispod očekivanja, ali je mišljenja da nije vrijeme za radikalne poteze.

"Sad raditi velike rezove I dočekati naredne utakmice nespreman ne bi bilo pametno. O tome ipak odlučuje Upravni odbor. Nadam se da ćemo izvući pouke, kako bi prebrodili prepreke I nastavili onako kako zna Borac, šampionski" rekao je Branković.

Branković je za ATV potvrdio da je Milan Radović odlučio da se povuče sa mjesta predsjednika kluba, a više detalja o još jednoj gorućoj temi u Gospodskoj ulici biće poznato nakon sto se okupi vrhuška kluba. Do tada, Branković spušta loptu i podsjeća  da je sezona tek počela i da rukometaše “Borca” tek očekuju prava iskušenja na terenu.

"Mi moramo da skupimo snagu i energiju i fokusiramo se na naredne utakmice. Ništa nije gotovo, pred nama je plej-of i tamo se odlučuje o šampionu" dodao je Branković.

Banjalučani su trenutno u veoma teškoj situaciji, a u naredne tri sedmice odigraće sedam utakmica. Pred rukometašima Borca je i evropski dvomeč sa Vogošćom koji bi mogao da bude prekretnica za ovu ekipu.

Тагови: