Loši rezultati

Trener Čelsija navukao bijes navijača, tribinama se orile uvrede

  • 19.02.2019. 09:35

Navijači Čelsija žestoko su kritikovali talijanskog stručnjaka Mauricija Sarija tokom finiša meča FA cupa u kojem je Mančester junajteda pobijedio rezultatom 2:0.

Čelsi je tako nastavio loše rezultate i umjesto iskupljenja zbog sramotnog poraza od Mančester  sitija rezultatom 6:0 Sarijevi igrači još jednom su razočarali svoje navijače i ispali iz FA cupa. 

Sari je nakon meča rekao da je njegov tim bolje igrao u prvom poluvremenu od svog protivnika, ali da je nakon prvih 45 minuta gubio rezultatom 2:0.

"Mislim da nismo imali sreće u prvom poluvremenu, igrali smo bolje od Mančestera, a na kraju smo imali zaostatak od 2:0. Kasnije je bilo teško igrati jer se naš protivnik branio čvrsto, duboko i kompaktno pa smo mi počeli igrati konfuzan nogomet. Prvo poluvrijeme smo igrali dobro, nedostaje nam više agresivnosti i odlučnosti u protivničkom kaznenom prostoru i to je ta razlika", kazao je Sarri.

Sari je rekao da ga trenutno ne zanima nezadovoljstvo navijača, već da ga brinu isključivo loši rezultati tima, a dodao je da slika može biti potpuno drugačija ukoliko upišu tri ili četiri vezane pobjede. 

"Brine me rezultat, ne navijači. Mogu razumijeti da su oni nezadovljni jer rezultat nije dobar i ispali smo iz FA cupa, ali stvarno, mnogo me brinu naši rezultati. Sve se lagano može okrenuti u našu korist, potrebne su nam tri ili četiri uzastopne pobjede, ali to je teško ostvariti", istakao je italijanski stručnjak. 

Navijači Čelsija su u finišu meča skandirali psovke na račun Sarijevog stila ("Fu*k Sarriball"), što mu se desilo prvi put u trenerskoj karijeri.

"Nisam čuo baš najbolje, ali nešto jesam. Ranije mi nikada nisu pjevali te stvari, ali za sve postoji prvi put. Mislim da igrači nisu u potpunosti shvatili moj stil, posebno se to vidjelo u drugom poluvremenu. Potrebno nam je da igramo više bez lopte", kazao je bivši trener Empolija i Napolija.

Тагови:
  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.