Liga šampiona

Totenhem ugasio Zvezdu

  • 22.10.2019. 23:00

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su ubjedljivo od Totenhema u 3. kolu grupne faze Lige šampiona sa 5:0.

Nažalost, klub iz Londona izlazak iz krize odbarao je baš u duelu sa "crveno-bijelima", koji su put Engleske otišli sa umjerenim optimizmom, ali su na kraju vratili se sa ubjedljivim porazom.

Ovim trijumfom Totenhem je prestigao Zvezdu na tabeli, sada ima četiri boda, dok su "crveno-bijeli" ostali na ona tri osvojena protiv Olimpijakosa, koji je ostao na posljednjoj poziciji sa jednim bodom, jer je poražen kod kuće od Bajerna (2:3).

Već u devetom minutu dobra akcija iz kornera domaćih igrača. Kejn je pobjegao Degeneku, skočio i glavom savladao Borjana za 1:0.

Sedam minuta kasnije već je bilo 2:0. Lamela je lako izbacio Rodića, potom je centrirao na drugu stativu, gdje je Son bio potpuno sam. Јužnokorejac nije propustio ovakvu šansu i povećao je na 2:0.

Do kraja poluvremena vidjeli smo još jednu loptu u mreži Borjana, a pogodio je ponovo Son u 44. minutu. Prethodno je Marin pogriješio na svojoj polovini, Ndombele je uzeo loptu, povukao je i dodao do Sona, koji je sjajno istrčao i pogodio za 3:0.

Ni nastavak susreta nije bio bolji po šampiona Srbije.

U 57. minutu Orije je povukao kontranapad, asistirao Lamelu, koji je ostao sam u srcu kaznenog prostora i savladao Borjana, za 4:0, da bi konačan rezultat postavio svojim drugim pogotkom Hari Kejn u 72. minutu.

Rezultati Lige šampiona (utorak):

Atletiko Madrid - Bajer Leverkuzen 1:0

Šahtjor - Dinamo Zagreb 2:2

Briž - PSŽ 0:5

Galatasaraj - Real Madrid 0:1 

Јuventus - Lokomotiva Moskva 2:1 

Mančester siti - Atalanta  5:1

Olimpijakos - Bajern Minhen 2:3

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок