Banjalučki kikbokser

Tošić prezadovoljan pobjedom u Češkoj protiv Jaroša

  • 30.04.2019. 19:58

Poslije trijumfa u češkom Brnu protiv iskusnog domaćeg borca Jiržija Jaroša, banjalučki kik bokser Danilo Tošić sumira utiske. Zadovoljan je pobjedom koja bi mogla da bude prekretnica u njegovoj karijeri.

Imao je protiv sebe kvalitetnog protivnika i ispunjenu dvoranu u Brnu, ali to kao da mu je dalo vjetar u leđa za ovaj trijumf.

"Pobijedio sam velikog favorita na papiru. On je nosilac brojnih titula. Borio sam se u najboljoj čekoj organizaciji 'Fusion Fight Night'. Mislim da je ovo veliki korak u mojoj karijeri i samo ovako jakim mečevima mogu da napredujem i ostvarim veći rezultat", rekao je Tošić.

Tošić i njegov trener Denis Marjanović očekivali su težak meč. U Brno su otišli sa jasnim ciljem, a to je pobjeda, jer se ovakva prilika nije smjela propustiti. Na kraju se isplatio mukotrpan rad.

"Znao sam da imam prednost, jer sam fizički spremniji. Nije mogao da izdrži moj tempo. Bio je veoma zahtjevan meč, nisam očekivao da će biti toliko tvrd. Uspio sam na kraju da odnesem pobjedu", dodao je Tošić.

"Da biste pobijedili domaćeg borca morate da budete mnogo bolji. Danilo je ovaj put bio dominantan i zasluženo je odnio pobjedu jednoglasnom odlukom sudija. Zaslužio je sve pohvale i organizatora i publike kao i budućih menadžera koji su već u pregovorima za njegove buduće nastupe", rekao je Marjanović.

Do kraja godine Tošić bi trebao da nastupi i na reviji u Banjaluci gdje će domaća publika imati priliku da ga vidi na djelu. U "Ares džimu", čiji je Tošić član, nadaju se ubrzo i borbi za pojas, ali najprije će uzeti vrijeme za odmor i oporavak pa zatim nastavljaju u napornom ritmu kako su i navikli.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином