Nemile scene

Torcida divljala: Incidenti i na terenu i na tribinama VIDEO

  • 04.04.2019. 07:28

Fudbaleri Dinama iz Zagreba pobijedili su na gostujućem terenu splitski Hajduk minimalnim rezultatom 1:0, u 27. kolu šampionata Hrvatske.

Na velikom hrvatskom derbiju viđeno je sve, pa tako i incidenti, što na tribina, što na terenu.

Domaći navijači su početkom drugog poluvremena zasuli teren bakljama, poslije toga su počeli da pale tribinu, a sve se smirilo kada su došli vatrogasci ugasili vatru.

Vatrogasci prvo nisu željeli da idu na sjever, pošto je u prvom derbiju ove sezone jedan od vatrogasaca ostao bez prsta poslije bačenog topovskog udara. Međutim, vatra je morala da se ugasi i oni su intervenisali.

Pored toga bilo je veoma burno i na terenu. Dinamo je poveo u 27. minutu golom Gavranovića, koji je iskoristio grešku Posaveca i poslao loptu u mrežu.

Posjed lopte bio je na strani Hajduka, međutim gosti iz Zagreba bili su opasniji i na kraju su sačuvali prednost i došli do nove pobjede.

U 77. minutu viđena je i nemila scena na terenu, pošto je Caktaš (Hajduk) udario Šunjića (Dinamo) i dobio direktan crveni karton. On je dva puta zamahnuo ka njemu, nakon što ga je ovaj držao za dres.

Potom je došlo do sukoba i na terenu, ali se sve brzo smirilo. Do kraja nije bilo golova i Hajduk nije uspio da pobijedi Dinamo pred domaćom publikom treću godinu zaredom.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.