"Srpska Open"

Tipsarević stiže u Banjaluku

  • 05.09.2018. 14:29

Sve je spremno za 17. izdanje banjalučkog čelendžera "Srpska Open". Kvalifikacije počinju u subotu, dok će glavnio dio turnira početi u ponedeljak.

Organizatori kažu da će ovo biti najjači turnir do sada, iako to na prvu, po renkingu igrača možda tako i ne izgleda. Dolaze poznata imena, neka se ponovo vraćaju u Banjaluku, što garantuje kvalitetan tenis.

"Na US Openu igra 21 igrač u prvom kolu koji je igrao u Banjaluci, što dovoljno govori o kakvom se turniru radi", rekla je direktor "Srpska Open", Lana Popović.

Do sada je jedan igrač otkazao nastup na turniru. Riječ je o Džej Klarku, koji će nastupiti za Dejvis kup reprezentaciju Velike Britanije i nije u mogućnosti da dođe u Banjaluku.

Direktor TK Mladost Siniša Simeunović rekao je da se dolazak Janka Tipsarevića očekuje već u subotu i još jednom izrazio svoju želju da ga vidi u finalu.

"Što se tiče sudija , 90 odsto ih je iz Banjaluke i RS, koji će da budu linijske sudije, a posebno bih istakao Srđana Svjetlanovića koji je sudija u stolici. To je ponos za RS i Srpsku Open da imamo naše sudije", dodao je Simeunović.

Srspak Open igra se od 10. do 16. septembra , a finalni meč gledaoci će moći da prate na programu ATV-a.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм