Austrijski teniser

Tim: US Open vrijedi manje bez Nadala i Federera

  • 10.08.2020. 18:14

Austrijski teniser Dominik Tim rekao je da US Open nema istu draž i da "manje vrijedi" kada na njemu ne igraju Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Kako je još ranije saopšteno, Rafael Nadal i Rodžer Federer neće nastupati na US Openu.

Nadal, inače branilac titule, neće igrati iz zdravstvenih razloga, tačnije predostrožnosti, dok Rodžer Federer propušta US Open zbog povrede koljena.

Sten Vavrinka takođe neće igrati, kao ni Huan Martin del Potro, a postoji šansa da i Novak Đoković propusti veliki američki turnir. Dominik Tim je to sve prokomentarisao u intervjuu za Standard.

"Imam velika očekivanja za US Open, to će za sve nas biti nešto novo. Nema publike, imamo mali tim, stalno smo u hotelu... Ipak, moramo biti iskreni i reći da veliki broj vrhunskih igrača neće igrati, što znači da će visok na plasman na turniru bez Federera i Nadala vrijedeti manje nego isti plasman na nekom drugom turniru, recimo Australian Open sa početka godine. Јa se svakako radujem nastupu", rekao je Dominik Tim.

Dominik je do sada igrao na tri Grend Slem finala i sva tri izgubio. Dva puta od Rafaela Nadala i jedanom od Novaka Đokovića.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.