Rolan Garos

Tim pobjesnio - Serena ga "istjerala" iz sale

09:43, 02.06.2019.
Izvor: B92
Thumbnail
Dominik Tim, četvrti teniser svijeta, doživio je neprijatnost poslije pobjede na Rolan Garosu za koju je kriva Serena Vilijams.

Tim je održavao konferenciju za medije poslije pobjede u trećem kolu nad Pablom Kuevasom.

On se nalazio usred razgovora sa medijima na njemačkom jeziku, a onda mu je iz organizacije Rolan Garosa saopšteno da mora da napusti glavnu konferencijsku salu.

Razlog? Sereni Vilijams se žurilo poslije ispadanja sa turnira od Sofije Kenin i nije mogla da čeka.

Tim nije bio zadovoljan kada je saznao zašto je istjeran prije nego što je završio svoje obraćanje medijima.

"Ne razumijem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi... Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohtije", izjavio je Tim, koji je nedugo zatim napustio konferencijsku salu broj 2 i prijevremeno završio obraćanje medijima.

Vilijams je navikla na povlašćen tretman i većinski ga je zaslužila, s obzirom da je vjerovatno najveća teniserka svih vremena, ali je izuzetno razmuljiv bijes Tima, četvrtog igrača na planeti i prošlogodišnjeg finaliste.

Nije poznato da li je Serena zahtijevala da se Tim istjera iz glavne sale, ali jeste da je Amerikanka insistirala da joj se konferencija za medije održi odmah poslije poraza, iako nije imala zakazin termin – za razliku od Austrijanca.