Najava bokserskog spektakla

Teškaši iz cijelog svijeta stižu u Banjaluku

  • 24.07.2018. 19:50

Veliki bokserski spektakl očekuje se u Banjaluci 21. septembra. Borci iz cijelog svijeta dolaze u dvoranu Borik gdje će se boriti za titulu internacionalnog šampiona u teškoj kategoriji.

Priliku da nastupi pred banjalučkom publikom imaće domaći bokser Marko Čolić koji očekuje pravi spektakl.

"Idemo sad na pripreme u Novi Sad, putovaćemo i u Split, a sparing mečeve imaću u Bijeljini. Pripreme će biti teške, ali očekujem i težak meč. Želim da se zahvalim svojim trenerima i kolegama iz KBS Hektor koji mi najviše pomažu", rekao je Čolić.

Čolić još čeka protivnika, u igri su bokseri iz Amerike i Francuske, a traži se najatraktivniji rival. Za predsjednika organizacionog odbora imenovana je Helena Krnetić koja će voditi sve poslove menadžmenta za ovu manifestaciju.

"Na međuraodni boskerski događaj dolaze takmičari iz cijelog svijeta. Imaćemo boksere iz Amerike, Francuske, Rusije, a naravno i naše momke iz Republike Srpske. Pored Čolića boksovaće Danijel Topalović i Goran Delić. Očekujem odlične mečeve i da banjalučka publika uživa u spektaklu", rekao je predsjednik Profesionalne bokserske federacije Republike Srpske Zdravko Milojević.

Organizatori očekuju odličan boks i sjajan ambijent u dvorani Borik. Ova manifestacija održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.