Andrej Vatutin

Teodosiću Mundobasket važniji od kluba

  • 11.02.2019. 22:08

Predsjednik CSKA Andrej Vatutin razgovarao je sa Milošem Teodosićem o eventualnom povratku srpskog košarkaša u Evropu i otkrio da kapiten reprezentacije više razmišlja od Mundobasketu i prinovi nego o budućim klupskim angažmanima.

Teodosić je nedavno dobio otkaz u Klipersima, a pošto ga niko od NBA klubova nije angažovao, jedan od najboljih evropskih košarkaša na putu je da se vrati u Evropu. Ipak, Milošu se ne žuri...

"Koliko sam razumio, on nije donio odluku o budućnosti. Da li će se odmah vratiti u Evroligu ili će se odmoriti i zaliječiti sve povrede kako bi bio spreman za Mundobasket. Želi da igra za reprezentaciju i namjerava da uradi sve što je moguće kako bi bio spreman za Mundobasket", rekao je Andrej Vatutin, predsjednik CSKA iz Moskve.

"Armejci" bi rado vratili bivšeg vojnika, ali Vatutin kaže da Miloš ima druge planove.

"Miloševa žena očekuje njihovu prvu prinovu, a on želi ono što je najbolje za porodicu. Košarka nije jedino o čemu razmišlja", dodao je Vatutin.

Teodosić je proveo šest sezona u CSKA prije nego što se u ljeto 2017. godine otisnuo "preko bare", ali nije imao sreće sa povredama, pa je u posljednjih nekoliko mjeseci sjedio na klupi Klipersa.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.