Kriza za srpskog košarkaša

Teodosić na terenu nije bio 50 dana, šta dalje?

  • 06.02.2019. 18:38

Miloš Teodosić, kapiten reprezentacije Srbije, posljednji meč za Los Anđeles Kliperse odigrao je prije više od mjesec i po dana.

Nekadašnji plej moskovskog CSKA posljednji put se "skinuo" petnaestog decembra i postoji velika mogućnost da sezonu ne završi u Klipersima.

Teodosić je tokom januara imao problem sa koljenom, međutim povreda nije glavni razlog zašto je srpski igrač ove takmičarske godine odigrao samo 15 mečeva, uz prosječno 10 minuta na terenu.

Miloš se nalazi u posljednjoj godini ugovora i kako su Klipersi trejdovali Tobajasa Herisa u Filadelfiju vrlo je vjerovatno da će do kraja trejd roka povući još neke poteze.

Prema pisanju američkih novinara ekipa iz grada "anđela" pokušaće da trejduje veterane i igrače kojima ističu ugovori, a među njima je i srpski košarkaš.

Teo je već ranije najavio da će se vratiti u Evropu.

"Mislim da sigurno neću ostati ovde, jer... došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako... više uživam i ljepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, vidjećemo. Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem... ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone“", rekao je Teodosić za "Glas Amerike" 22. novembra.

Kako trejd rok traje do četvrtka, odnosno sedmog februara, postoji velika šansa da će Miloš ili biti trejdovan ili nešto kasnije otpušten od strane Klipersa. Džeri Vest, koji se nalazi u vrhu ove franšize, pokušaće da trejdom Teodosića i još nekih igrača dobije zauzvrat pikove.

Pored Teodosića u trejdu bi mogli da se nađu Ejveri Bredli, Marćin Gortat, Danilo Galinari... Klipersima ove sezone nije cilj plej-of i pokušaće da očiste "seleri kep", kao i da skupe što više pikova kako bi na ljeto pokušali da dovedu Entonija Dejvisa.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)