Radiće na sebi tokom ljeta

Teodosić do kraja sezone igra samo za Srbiju

  • 18.02.2019. 13:31

Miloš Teodosić je  odlučio da do kraja sezone ne nastupa ni za jedan klub.

Plejmejker ćeodigrati samo dva meča za selekciju Srbije protiv Estonije u Talinu 21. februara i tri dana kasnije protiv Izraela u Beogradu, a potom će ići na odmor i pokušati da sanira hronične povrede.  Stigao je u Beograd na pripreme selekcije.

"Sa ove dvije utakmice s reprezentacijom završiću sezonu. Odmoriću se i kroz reprezentativno okupljanje na ljeto spremti za sljedeću. Radiću na sebi", rekao je Teodosić.

Plan mu je da nastupi za Srbiju u Kini 2019. godine, ako Srbija izbori plasman na Svjetsko prvenstvo. Ekipi Aleksandra Đorđevića neophodna je jedna pobjeda u mečevima sa Estonijom i Izraelom da izbori završnicu.

Inače, on je nedavno dobio otkaz u LA Klipersima.

"Prvi put sam dobio otkaz. Nije bilo lako. S druge strane to je nešto što sam i priželjkivao. Nije bilo to to. Mučili su se Klipersi sa mnom i ja s njima. Nisam priželjkivao da budem trejdovan tamo gdje ne bih igrao. Zadovoljan sam situacijom kako se izdešavalo. Ostali smo u dobrim odnosima. Ali ovako je bilo najbolje", objasnio je Teodosić novinarima u Beogradu.

Тагови:
  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.