Tanasković na debiju dokazao da će biti veliko pojačanje za KK Borac

  • 20.09.2020. 19:43

Da će biti veliko pojačanje za "crveno-plave" Nikola Tanasković je pokazao odmah na debiju protiv Tamiša, kojem je ubacio 20 poena uz 10 skokova. Tako je bivši igrač Partizana na najbolji mogući način započeo svoj mandat u banjalučkom klubu. Njegovim dolaskom Borac je dobio na širini na poziciji pet, a Tanasković je zadovoljan početkom u novoj ekipi.

"Nema nikakvih nepoznanica, poznajem dosta igrača, tako da sa te strane nema problema. Sa saigračima se uvijek brzo uklopim. U ekipi je dobra atmosfera, vidjećemo kako će sve izgledati kada počne sezona", rekao je Tanasković.

U Partizanu je dijelio svlačionicu sa Božom Đumićem, sa kojim su mu se putevi ponovo ukrstili. Prošle sezone nastupao je za Megu, a period proveden u “crno-bijelom” gdje je započeo karijeru, bio je, kaže, jako važan za pravilan razvoj. 

"Na taj period gledam kao na jedno ogromno iskustvo i veliku školu za dalju karijeru. Očekivanja od predstojeće sezone su na najvišem nivou. Ukoliko budemo igrali ABA ligu 2 želimo da ostvarimo što bolji plasman. Što se tiče domaćeg prvenstva i tu želimo da se predstavimo u najboljem svjetlu", izjavio je Tanasković. 

Nije još mnogo vremena ostalo do početka Lige BiH. Borac će u prvom kolu, trećeg oktobra, igrati na svom terenu. U Banjaluku stižu košarkaši Tuzle.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.